Figyelem! Nagyon fontos változás jön az Ötöslottón

Pénzcentrum2015. március 9. 16:51

A Magyar Televízió műsorstrukturájának változása miatt a SzerencseSzombat és a Szerencse Híradó műsorok új csatornán lesznek láthatóak - értesült a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt.-től.

A szombatonként Luxor, Joker és Ötöslottó sorsolásokkal jelentkező SzerencseSzombat március 21-től a Duna Nemzeti Főadón jelentkezik majd az este hat órás Híradó után, a szokásos, 18:30-as időpontban.

A Szerencse Híradó már korábban, március 19-től átkerül a Duna Nemzeti Főadóra, ahol a Ridikül című műsor előtt, 16:40 körüli kezdéssel jelentkezik a szerencse híreivel.

Átalakul a közmédia!

Mint ismert, március 15-től teljesen átalakul a közmédia: a Duna TV lesz a nemzeti főadó, az M1 pedig a napi aktuális csatorna. Az indulás után a közszolgálati tartalom mellett a Duna TV-n lesznek majd megtalálhatók a közönség által kedvelt szórakoztató műsorok. Itt lesz látható többek között a Magyarország, szeretlek!, a Fábry, a Szálka, a Ridikül, a Maradj talpon!, a Hacktion és a Fapad című sorozat, valamint a Gasztroangyal, a Családbarát, az On the spot, a Bábel, illetve a Szerencseszombat is. Az eddig vegyes műsortartalmat sugárzó M1 a továbbiakban folyamatos hírszolgáltatást biztosít, továbbá hírháttér- és magazinműsorokat sugároz. Az M2 csatorna esti sávjában márciustól létrejön a Petőfi TV, és júliusban indul az M4 Sport csatorna.

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás, szerencseszombat, közmédia, szerencse szombat,