Ezek a Tescók lesznek nyitva vasárnaponként: itt a teljes lista

Orosz Márton2015. március 9. 14:01

2, azaz kettő Tesco lesz nyitva az egész országban vasárnaponként március 15-e után - értesült a Pénzcentrum.

209 Tesco-áruházból mindössze 2 lesz nyitva vasárnaponként március 15-e után

 - tudtuk meg az áruházlánc sajtóosztályától.

Ezek a Tesco-áruházak lesznek nyita vasárnaponként:

  • Szerencs (Gyár u. 40.)
  • Sátoraljaújhely (Kazinczy F. u. 105.)

Ezek a boltok azok, amelyek a mentességet kapott területen találhatók, így ezek az üzletek március 15-e után is nyitva lesznek vasárnaponként, és egész héten 0-24 órás nyitva tartással üzemelnek majd.

Ez azt jelenti, hogy 207 áruház zárva tart majd vasárnaponként.

Március 15-e után ezek az áruházak a korábban megszokott és a törvény, illetve a helyi szabályok által meghatározott reggel 6 óra és este 10 óra között várják a vásárlókat - tudatta a Tesco.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Úgy tudjuk, a szerencsi és a sátoraljaújhelyi áruházak azért lehetnek nyitva, mert mindkét város a Tokaji Történelmi Borvidék része, így világörökségi területnek számítanak. A jogszabály szerint a világörökségi területen található boltok kivételt képeznek, így nyitva tarthatnak vasárnap is.

A sátoraljaújhelyi Tesco egyébként különösen kedvelt célpontja a bevásárlóturistáknak: az áruház mintegy 1,5 kilométerre található a város határátkelőjétől, a vásárlók jelentős része általában közeli felvidéki településekről érkezik.

Címkék:
vásárlás, vállalkozás, Tesco, vasárnapi zárva tartás, vasárnapi nyitva tartás,