Közel 14 ezer magyarnak volt szerencéje az Eurojackpoton

Pénzcentrum2015. február 28. 10:04

Ezen a játékhéten idehaza és külföldön sem volt telitalálat (5+2 találat) az Eurojackpoton, így a 10. héten 14 millió euróért (~4,2 milliárd forint) izgulhatnak majd a nemzetközi játékosok.

A nyerőszámok a 9. játékhéten (a február 27-i sorsoláson) emelkedő számsorrendben a következők:

9, 28, 30, 43, 49; 8, 10

KATTINTS! Megtudtuk, hogy cselezhetik ki a multik a vasárnapi boltzárat

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) idehaza és külföldön sem volt telitalálat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az alacsonyabb nyerőosztályokban viszont közel 14 ezer magyar játékosnak volt szerencséje. Közülük két szerencsés játékos nettó 2 239 165 forinttal lett gazdagabb (4+2 találat).

Címkék:
vásárlás, lottó, szerencsejáték, sorsolás, eurojackpot,