Hihetetlen összeg: már 12 milliárd a főnyeremény a szuperlottón

Pénzcentrum2015. február 7. 09:48

Tovább nő az Eurojackpot főnyereménye: mivel ezen a héten sem volt telitalálat, jövő héten már bruttó 40 millió eurót, azaz mintegy 12 milliárd forintot kaszálhat az a szerencsés, aki telitalálatos szelvényt ad fel.

Az Eurojackpot nyerőszámai 2015. 6. játékhéten (a február 6-i sorsoláson) a következők:

3; 19; 22; 37; 39; 5; 10;

Egész Európában nem volt 5+2 vagy 5+1 találat a héten. A legnagyobb nyeremény az (összesen 5 darab) 5+0 találatért járt, ebből egyet Magyarországon adtak fel. A szerencsés lottózó nettó 23 millió forinttal lett gazdagabb - derül ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.

Jövő héten tovább halmozódik a főnyeremény összege: már bruttó 40 millió eurót, azaz mintegy 12,2 milliárd forintot kaszálhat az a szerencsés, aki 5+2 találatos szelvényt ad fel.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hogy érzékeltessük, mekkora összeg is ez: egy friss bejelentés szerint 10 milliárd forintot költ majd a kormány az új budapesti kórház felépítésére. 10 milliárd forintos támogatáskerettel indul el az újabb társasházi energiahatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében.

Címkék:
vásárlás, lottó, euro jackpot, eurojackpot,