Érik a Tesco legújabb nagy dobása Magyarországon + fotó

Pénzcentrum2015. január 15. 16:25

Elkezdte a csekkautomaták telepítését a Tesco.

Több boltjában is elkezdte a csekkautomaták telepítését a Tesco - értesült a Pénzcentrum. Érdekes, hogy nem csak a nagy hipermarketekben, hanem a jóval kisebb alapterületű Tesco Expressz boltokban is találkozhatnak a vevők ilyen eszközökkel. Az alábbi kép például a budapesti Kolosy téri boltban készült.

A Csekkpont névre keresztelt rendszer használatát ez a videó mutatja:

Decemberben a Magyar Posta is bejelentette, hogy 2015 év elejétől üzembe állítja az első csekkbefizető automatákat, melyeket forgalmas postákon és bevásárlóközpontokban helyeznek el.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az ígéretek szerint a Posta a csekkbefizető automaták telepítését január közepétől kezdi el, az első ütemben Budapesten és az agglomerációban, illetve a nagyvárosokban telepítenek 20, csekkek feladására szolgáló automatát. Az automaták száma az igénybevételtől függően folyamatosan nőhet.

Címkék:
Tesco, sárga csekk, posta, csekk,