Ezt benézte az IKEA: megrohanták a vásárlók az áruházat

Pénzcentrum2014. december 19. 16:32

Már a nagy roham előtt, tegnap este kifogyott az IKEA a fenyőfákból. Ugyan a budaörsi áruházban még kapható karácsonyfának való, viszont az Örs vezér terén már nem is lesz utánpótlás. De mégis hogyan fogyhattak el ilyen gyorsan a fenyők?

Alig néhány nap van karácsonyig, a vásárlási láz viszont - ahogyan az lenni szokott - még csak most hétvégén fog tetőzni. A legtöbben a karácsonyfát is a következő napokban szerzik majd be valamelyik utcai árusnál, vagy kereskedésben. A Pénzcentrum értesülései szerint azonban van olyan áruház, ahol már most kifogytak az akciós fenyőfákból.

Egy olvasónk jelezte, akkora a roham, hogy az IKEA Örs vezér téri áruházában például már nem lehet kapni az 5990 forintért hirdetett akciós (az áruház 3000 forintot januárban jóváír az IKEA FAMILY klubtagoknak) nordmann fenyőből.

Az IKEA budapesti áruházánál már nem kapható fenyőfa, és itt nem is lesz elérhető az idei szezonban. Az IKEA budaörsi áruházánál viszont még tudnak fenyőfát vásárolni az érdeklődők

- mondta el a Pénzcentrum megkeresésére a lakberendezési áruház.

Az IKEA akciós karácsonyi fenyőfavására minden évben érdeklődők tucatjait vonzza az áruházba. Ez nem meglepő, hiszen az utcai árusoknál idén a lucfenyőért kétezret (legalábbis 2 méterig), az ezüstfenyőért négyezret, az egyre népszerűbb nordmann fákért pedig hatezer forintot kérnek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Habár az akció az áruházlánc közlése szerint már bő 3 hete tart, mégis meglepő, miért nem készültek nagyobb készlettel az idei szezonra.

Címkék:
vásárlás, karacsony, IKEA,