Hatalmas bukta az Extreme Digital akciója

Pénzcentrum2014. november 21. 08:27

Hatalmas bukta eddig az Extreme Digital karácsonyi akciója. Éjféltől él a Black Friday névre keresztelt akció, óriási árengedményekkel, csak vásárolni nem lehet. Az online felület ugyanis elérhetetlen. Az áruház Facebook-oldalán panaszkodnak a vásárlók.

A meghirdetett akció szerint a mai napon akár 70 százalékos árengedménnyel rendelhetünk elektronikai készülékeket, kisgépeket, vagy akár az idei karácsony slágertermékét, a selfie-botot.

Az indulás után 10 órával már sikerül elérni az oldalt, de még most is döcögősen működik a rendelés. Azonban éjjel és a reggeli órákban szinte lehetetlen volt vásárolni.

Az ügyben megszólalt az Extreme Digital is:

A Black Friday sikere minden elképzelésünket és várakozásunkat felülmúlta. Szervereinket előzetesen felkészítettük a szokásos terhelés 5-szörösére, ám a forgalom több mint 30-szorosan haladja meg az átlagos mértéket. Éjféltől reggel 8 óráig félmillióan látogatták meg az oldalt, az általuk vásárolt termékek és szolgáltatások értéke meghaladja az egész nap sikerére vonatkozó előzetes tervünket.

Az oldalon jelen pillanatban is látogatók ezrei vásárolnak, a várakozókat folyamatosan engedjük be a webáruházba. Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy azon látogatóink is élhessenek a Black Friday jelentette különleges kedvezményekkel, akik eddig szervereink túlterheltsége miatt nem juthattak be az oldalra.

- nyilatkozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője.

Ezenkívül a Pénzcentrum érdeklődésére elmondták azt is, hogy:

amennyiben a túlterhelés megmarad, ügyfeleink érdekében partnereinkkel együtt megvizsgáljuk a Black Friday meghosszabbításának lehetőségét.

Mi az a Black Friday?

Az Egyesült Államokban már régóta hódít a Black Friday, egy olyan nap, amikor óriási kedvezménnyel lehet vásárolni. Itthon először az Extreme Digital vezette be, november 21-ére, egész napra. Arra számítottak, hogy:

Sokan, akik eddig idegenkedtek a netes vásárlástól, ők is kipróbálják majd.

- mondta el az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Várkonyi Balázs.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Kattints! Megtudtuk: ezért húzzák ki a Tesco, a SPAR alól a talajt


Úgy tűnik, ez nem jött össze, a Facebook-oldalukon eddig inkább csak panaszkodó vásárlókat találni.

Harc a Blac Friday-ért

Világméretű esemény, számos online, és bolti akció, ezt jelenti a Black Friday. Bár nem mindenkinek: lapértesülések szerint a Media Markt már októberben a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához fordult, hogy a Fekete Péntek szóösszetételt levédesse. A kérvényt még nem bírálta el a hivatal, de eléggé hihetetlen, hogy a Media Markt számára kedvező döntés szülessen. Korábban egyébként elindult egy honlap, ami az akcióhoz csatlakozó kereskedőket listázza.

 

Címkék:
vásárlás, internetes kereskedelem, extreme digital, média markt online,