Fontos változás jön az Ötöslottón

Pénzcentrum2014. október 31. 14:32

November elsején, azaz most szombaton a lottózók zárva tartanak; illetve az Ötöslottó, a Joker, és a Luxor számsorsolások a szokásostól eltérő időpontokban kerülnek megrendezésre - tudta meg a Pénzcentrum.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint Mindenszentek napján zárva tartanak a hazai lottózók, az on-line rendszer viszont ezen a napon is elérhető lesz. A játékosok tehát interneten, telefonon, SMS-ben, az OTP bankjegykiadó-automatákon, valamint az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken fel tudják majd adni játékaikat.

Emellett változik az Ötöslottó, a Joker, és a Luxor játékok sorsolásának, és így lezárásának időpontja is. Az Ötöslottó játék értékesítésének lezárására fél órával korábban, 17:00 órakor kerül sor. A SzerencseSzombat televíziós sorsolási műsort várhatóan 18:00 órakor sugározza majd az m1.

Loading...

A Puttó számsorsolások szokásos időpontokban kerülnek lebonyolításra. A Kenó sorsolási műsor közvetítésének pontos időpontjával kapcsolatban pedig a TV2 csatorna aktuális műsorrendjéből tájékozódhatnak játékosok.

Karbantartás miatt zárva!

Karbantartás miatt 2014. november 2. (vasárnap) 23:00 óra és 2014. november 3. (hétfő) 05:00 óra között a bet.szerencsejatek.hu weboldal nem lesz elérhető. Ezen idő alatt az oldalon keresztül elérhető játékok internetes fogadási lehetősége szünetel, illetve leállításra kerül a pályázati és információs rendszer is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Tippmixpro rendszerét a karbantartás nem érinti, az egyenlegátvezetésen kívül minden más funkció elérhető lesz.

Címkék:
vásárlás, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás, joker, luxor,