Ismét népszerűségi díjat nyert a Shopline

Pénzcentrum2014. október 10. 18:03

A Shopline ismét népszerűségi díjat nyert Az Ország Boltja versenyen, univerzális webáruházként a kategória független 1. helyezést érdemelte ki, a Libri pedig először nyerte el az 1. helyezését, Könyv, CD, DVD kategóriában.

A versenyben részt vevő boltokra a felhasználók 2014. július 14. és október 2. között szavazhattak Az Ország Boltjának internetes oldalán, több mint 60 ezer szavazat érkezett a versenyre benevezett több mint 400 üzletre. Október 9-én a Bálnában immár negyedik alkalommal adták át Magyarország legfontosabb e-kereskedelmi versenyének, Az Ország Boltjának díjait.

A Libri-Shopline cégcsoport két webáruháza is kiemelkedően szerepelt a megmérettetésen, idén a Shopline mellett a Libri is kategóriagyőztes lett. Az elismeréseket Deák András üzletfejlesztési igazgató és Székely Dóra marketing manager vették át. Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu portál azzal a céllal, hogy kiderüljön, a vásárlók mely webáruházakat tartják a legjobbnak a népszerűségi és minőségi kategóriákon belül. 

 

Címkék:
webshop, könyv, webáruház, e-kereskedelem,