Győzött a Pénzcentrum: véget ért a Coop Rally

Pénzcentrum2014. szeptember 12. 21:10

Véget ért a IX. Coop Rally, a Pénzcentrumot is képviselő csapat az első helyen zárt.

Szeptember 11-én rajtolt a IX. Coop Rally. A Coop Üzletlánc 2006 óta minden évben megszervezi a rallyt, amelyhez üzleti partnerek, beszállítók és termelők csatlakoznak függetlenül attól, hogy magyar, hazai vagy hazai feldolgozású terméket gyártanak, illetve forgalmaznak. A rendezvény célja a minőségi magyar termékek népszerűsítése. A Net Média Zrt. csapata is elindult, képviselve a Pénzcentrumot, a Portfoliot, illetve az Agrárszektor.hu-t.

A mai távon Zalakarosról kellett Sárvárra eljutni. Már az első nap is vezető pozícióban zárt a Net Média csapata, és a második napon is megtartották elsőségüket, és elvitték az

első díjat a Média szekcióban.

A zárórendezvényen kiosztották a Coop Rally idei díjait. A versenyt a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. csapata nyerte, a második a Szent Imre Pincészet Kft., a harmadik a Metsa Tissue Hungary Kft. csapata lett, a legjobb médiaversenyzőnek járó díjat a Net Média Zrt. kapta. A szervező Sky Csoport különdíját a Sole-Mizo Zrt. érdemelte ki az eseményen felszolgált Túró Rudi tortáért, míg a Magyar Olimpiai Bizottság különdíjasa az AGIS Fire & Security Kft., a Földművelésügyi Minisztérium különdíjasa pedig a Sió-Eckes Kft. lett.

 

Címkék:
vásárlás, verseny, coop rally2014,