Automatából is felvehetik a rendelést a Shopline vásárlói

Pénzcentrum2014. június 3. 11:03

A Shopline webáruház és a Magyar Posta Zrt. megállapodásának köszönhetően, az országban elsők között a Shopline vásárlói csomagautomatákban vehetik át megrendelt termékeiket nyolc budapesti és 18 vidéki helyszínen - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a Shopline.

A 2014. májusában a Magyar Posta által beüzemelt csomagautomatákból elsők között a Shopline webáruház felhasználói által rendelt küldeményeket lehet átvenni a hét minden napján, 0-24 óráig. A Shopline vásárlói június folyamán megrendeléseiket átvételi díj megfizetése nélkül vehetik át az automatákból.

A csomagautomatás átvétel nagyon egyszerű: a shopline.hu oldalon a megrendelés során a felhasználónak az átvételi módok közült ki kell választania, hogy melyik automatába kéri a kézbesítést, a szállítást a Magyar Posta végzi. A Magyar Posta Logisztika a megrendelt terméket eljuttatja a feladótól a kiválasztott csomagautomatába. Ezt követően az ügyfél SMS-ben kap tájékoztatást a küldemény megérkezéséről és az átvételhez szükséges azonosító kódról. A csomag az üzenet érkezésétől számított 48 órán belül, a nap bármely órájában, sorban állás nélkül átvehető. Azokat a küldeményeket, amelyeket nem vesznek át 48 órán belül, a legközelebbi postán őrzik meg.

A Magyar Posta Zrt. és a Shopline együttműködés égisze alatt az online rendelt termékeket a 26 csomagautomatán kívül, további 125 MOL Posta Ponton - a legtöbb helyen 0-24 órában - át lehet venni. A hagyományos házhoz történő kézbesítés mellett az alternatív átvevőpontok népszerűsége a magyarországi piacon is folyamatosan nő.

Címkék:
vásárlás, internetes kereskedelem, shopline,