Díjmentes bankkártyás vásárlás - nagy extrával (x)

Pénzcentrum2013. november 8. 11:15

Az ember azért vásárol bankkártyával, mert így nem kell készpénzzel bajlódnia, ráadásul nagyobb biztonságban is érezheti magát.

Sajnos ezért ma már a legtöbb banknál fizetni kell. De nem mindenhol. A MagNet Bank ügyfelei például továbbra is díjmentesen vásárolhatnak bankkártyáikkal. A kényelmi és biztonsági funkciókon túl, a kártya további pluszt is tartogat használója számára. A MagNet ügyfelei ugyanis díjmentes bankkártyás vásárlásaik révén adományokkal is támogatják a számukra fontos célokat. Anélkül, hogy ez egyetlen fillérjükbe kerülne.

Hogy lehet ingyen adományozni?

Ennek az első hallásra furcsa jelenségnek a kulcsa a közösségi bank filozófiájában, illetve az évek óta sikeresen működő Közösségi Adományozási Programban (KAP) keresendő. A KAP Programban a banki ügyfelek rendelkezései alapján, közhasznú, vagy kiemelten közhasznú civil szervezetek számíthatnak a MagNet Bank pénzügyi támogatására. A program keretében az ügyfeleknek évről-évre lehetőségük nyílik arra, hogy a bank profitjának 10%-áról rendelkezzenek, és arról döntsenek, hogy mely civil szervezetet támogassa a bank a rájuk eső nyereség 10%-ának felajánlásával. A MagNet Bank mostantól a bankkártyás vásárlásokkor is adomány-összeget ír jóvá a KAP Kártyaprogramban résztvevő szervezetek számára.


Cash back, hasznos célokért

A cash back kártyafunkciót már sokan ismerik. Ki ne örülne néhány visszakapott forintnak? Fokozódhat a jó érzés, amikor ezek a forintok mások forintjaival összeadódva komolyabb összeggé, hasznos célok jelentős támogatásává állnak össze.
A MagNet Bankos bankkártyák a KAP Kártyaprogram keretében éppen így működnek.

Ki fizet, kinek?

Az adományozás nem az ügyfél pénzéből történik! Az adomány összegét a bank fizeti a kártyás vásárlások alapján számított összeggel. De hogy milyen civil szervezet kapja a bankkártyás vásárlások által generált cash back adományt, azt saját NetBank felületén az ügyfél választhatja ki. Minél többet vásárol a bankkártyájával, a bank által fizetett adomány összege annál nagyobb lesz.

Manapság egyre inkább kénytelenek vagyunk odafigyelni arra, hogy mire, mennyit költünk. Teljesen természetes, hogy ugyanazt a banki szolgáltatási színvonalat szeretnénk a lehető legalacsonyabb áron megkapni. Ha egy bank bátor innovációval lehetővé teszi, hogy mindezek mellett mindennapi pénzügyeinkből fontos közösségi projektek is profitálhassanak, az mindenképpen figyelemreméltó és hasznos kezdeményezés.

 

(x)

 

 

Címkék:
vásárlás, bankkártya, magnet bank,