Ötöslottózók, figyelem! Fontos változás az e heti sorsolásnál

Pénzcentrum2013. augusztus 2. 11:32

Változik az Ötöslottó, a Joker, valamint a Luxor játékok sorsolási rendje 2013 31. játékhetében - értesült a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt.-től.

A 15. FINA Vizes világbajnokság élő közvetítése miatt változik a 31. játékhéten az Ötöslottó, a Joker, valamint a Luxor játékok sorsolási rendje. A változás csak átmeneti, egy napot érint.

Az Ötöslottó, a Joker, valamint a Luxor játékok sorsolási rendje augusztus 3-án, szombaton:

  • Luxor felvétel: 15:30 (változatlan)
  • Luxor adás: 17.30-kor kezdődően 20 percben
  • Élő Joker és Ötöslottó sorsolás: 21.00-kor kezdődően 30 percben (tehát a SzerencseSzombat két részletben kerül képernyőre)
  • Kenó sorsolás: 20:00 (változatlan)

A Szerencsejáték Zrt. felhívja továbbá a játékosok figyelmét, hogy a játékok feladásának határideje ezen a napon is változatlan!

KATTINTS! PRÓBÁLD KI ÖTÖSLOTTÓ ALOLDALUNK FRISS NYERŐSZÁMKERESŐ ALKALMAZÁSÁT(jobb oldalt találod!)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nyaralni indulsz? Komoly veszélyek leselkednek rád - KATTINTS!

 

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás,