ILLY kapszulás kávégép ajándék csészével, Idillyum ajándékcsomagok ínyencségekkel (x)

Pénzcentrum2010. december 11. 07:00

Minden Francis X7 kapszulás illy kávégép mellé 1 db Tobias Rehberger illy design eszpresszó csészét adunk ajándékba, ha december 14-ig megrendeli!Megrendelése feladásánál írja a 'Portfólió' szót a megjegyzés rovatba, és küldjük az ajándékot! Ha munkaidőben tudja átvenni, a kiszállítás díját is mi fizetjük!

Minden Francis X7 kapszulás illy kávégép mellé 1 db Tobias Rehberger illy design eszpresszó csészét adunk ajándékba, ha 2010 december 14-ig megrendeli!  Megrendelése feladásánál írja a 'Portfólió' szót a megjegyzés rovatba, és küldjük az ajándékot! Ha munkaidőben tudja átvenni, a kiszállítás díját is mi fizetjük!

Olvasson a Francis X7 kávégépről független tesztekben: 

Pazar Cuccok tech/design/kütyüblog >>>
Húsosfazék gasztroblog >>>
Dolce Vita olasz gasztroblog >>>
Design Pumpa >>>
HVG Life Style >>>

Idillyum Piccolo, Medio és Grande ajándékcsomagok

A karácsonyi szezonra az Idyllium Piccolo, Medio és Grande ajándékcsomagokkal bűvölheti el fontos üzleti partnereit, barátait. Az illy Csoport összes finomságát és szépségét megcsillogtatjuk a csomagokban, melyek kedvezőbb áron vásárolhatók mint a termékek egyenként. A csomagokban van a kávén kívül egy design csésze, az ínyenc Domori Criollo vagy Single Origins csokoládéiból, és a Dammann szemetgyönyörködtetően finom teáiból is. Klasszikus átlátszó csomagolásban piros masnival küldjük. Nagyobb tétel rendelésénél további kedvezményt adunk, keressen minket az info@espressokft.hu címen.


Tobias Rehberger illy Art Collection

Ajándékozzon igazi italicumot! Az új Illy Art Collection csészékre Tobias Rehberger retrofuturista hangulatú, op-artot idéző geometrikus mintákat álmodott. Az illy hagyományai szerint a limitált kiadású kollekció számozott, aláírt csészéi gyönyörű díszdobozban érkeznek 2 és 6 csészés szettekben. A Rehberger illy csészéknek egyszerű, számozás, dísztányér és díszdoboz nélküli változatai is kaphatók. Tekintse meg a csészekollekció teljes fotógalériáját Facebook oldalunkon >>>


Dammann tea - karácsonyi ízkülönlegességek muszlinfilterben, fémdobozban

Megérkezett a különleges minőségű francia Dammann tea karácsonyi választéka is az Espresso Webshopba, mely kényes ízlésű teaínyenceket elkápráztató ízekkel és csomagolással szolgál a klasszikus fekete teáktól a gyümölcs-, zöld- fehér teákig. A Dammann a világon egyedülállóan a minél tisztább tea érdekében filteres teáihoz sem papír, hanem kristály tasakokat (muszlin filter) használ, melyekben szálas tea van. A patinás, 1692 óta létező francia teát az illy választotta kávéja mellé, ezentúl Magyarországon is hozzáférhető az Espresso Shop kínálatában: http://www.espressoshop.hu.

Domori - tiszta, ínyenc csokoládék

Az Espresso Webshopban elérhetők az olasz Domori csokoládék is. Ízkülönlegességeink: Lattesal - tejcsokoládé guerandi sóval, Peperoncino - kolumbiai Teyuna kakaós étcsoki indiai chilivel, és még sok más >>>

A Domori etalon az ínyenc csokoládék világában. A számos díjat nyert cég kizárólag a - ma már csak a világ kakaótermésének alig 10%át kitevő - nemes, aromatikus kakaófajtákból készít csokoládét (Criollo, Trinitario, Nacional), méghozzá fenntartható módszerrel. Küzd a kakaók királyának tartott, kihalás szélére került tiszta Criollo védelméért, újraélesztéséért miközben új módokon mutatja be a csokoládét. Nem használ vaníliát, lecitint és semmilyen mesterséges anyagot, színezéket. Single origin és keverék csokoládéik is különleges édességek. A Domorit kifinomult minősége miatt az illy választotta kávéja mellé. 


illy - a kávé tudománya és művészete

A trieszti illycaffé -t 1933-ban a magyar származású Illy Ferenc, azaz Francesco Illy alapította, a céget ma is az Illy család vezeti. Az illy-t alapítása óta egy cél, a tökéletes kávé megalkotása vezérli. Mára az illy a világ vezető 100 % arabica kávékeveréke, világszerte 140 országban van jelen.

Az illy egyetlen kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Kétféle pörkölésben (normál pörkölés könnyed, édes és virágos, valamint a markánsabb sötét pörkölés teljes csokoládé ízzel) és sokféle formában kóstolhatja meg: darált, szemes kávé, E.S.E. pod-os, IperEspresso és Itaca I-Espresso kapszulás kávé eszpresszó gépekhez koffeines és koffeinmentes változatban.

Nézzen be hozzánk egy jó kávéra, csokira, teára, designra: http://espressoshop.hu/

Olvasnivaló még:
A Time magazin az IperEspresso -ról
Deluxe: Pedro Almodóvar Illy Art Csészekollekció
Népszabadság: Kávékirály
Deluxe:A tökéletes kávé titka
Figyelőnet: A presszókávé is magyar?
Netriport: Művészet és tudomány egy csésze kávéban
Gusto: Illy-k ezt inni
Fotógaléria: Pedro Almodóvar illy csészekollekció

További ajánlatunk Portfólió olvasóknak az illy irodai kapszulás kávégépeire ingyenes gépkihelyezéssel itt >>>
(x)

Címkék: