Szerencsehíradó indul a Magyar Televízió 1-es csatornáján

Pénzcentrum2010. szeptember 16. 15:02

A mai Teadélután befejező műsorszámaként háromnegyed 6 körül láthatják először a nézők a Magyar Televízió 1-es csatornáján (m1) a Szerencsejáték Zrt. új magazinműsorát, a Szerencsehíradót. A friss információkkal, érdekességekkel, hazai és nemzetközi hírekkel, színes anyagokkal teli magazin, Galán Géza műsorvezetésével ezt követően minden csütörtökön jelentkezik a fenti időpontban.

A nézők értesülhetnek az elért és a várható nyereményekről; beavatást nyernek a ma még sokaknak titokzatosnak tűnő folyamatokba (pl. a sorsolások technikai részletei, a nyertes keresés, a nagynyeremények kifizetési folyamata); megismerkedhetnek a játékszabályokkal; választ kaphatnak kérdéseikre.

Kitekinthetnek a nagyvilágba, körülnézhetnek a nemzetközi szerencsejáték-piacon; tájékozódhatnak a sportfogadások aktualitásairól és rejtelmeiről; megérthetik a felelős játékszervezés mibenlétét, s a Szerencsejáték Zrt. társadalmi felelősségvállalását; a képernyőn keresztül "találkozhatnak" igazi, hús-vér nyertesekkel; visszakalandozhatnak a szerencsejátékok múltjába; ötleteket, tippeket kaphatnak játékaikhoz fogadásaikhoz.

Összefoglalva a nézők ezentúl hasznos, érdekes, tanulságos és szórakoztató 8 percnek lehetnek tanúi és részesei csütörtökönként.

Címkék: