Hitelkártya-csalás: kihallgatták a politikus fiát

Pénzcentrum2010. január 13. 13:02

Tegnap, hitelkártya-csalás gyanújával őrizetbe vette a rendőrség New York állam kormányzójának 15 éves fiát.

Alex Patersont, David Paterson New York-i kormányzó fiát tegnap délután vette őrizetbe a rendőrség egy helyszíni igazoltatás után, mivel a 15 éves fiú irattárcájából egy ismeretlen névre szóló hitelkártya is előkerült.

Amikor a rendőrök megkérdezték, hogy került a birtokába a kártya, nem tudott rá kielégítő választ adni, ezért magukkal vitték az örsre. Később kiderült, hogy a kártya tulajdonosa bejelentést tett, hogy kártyáját ellopták.

Alexet édesanyja hozta el a rendőrségrő még aznap délután, az azonban nem derült ki, hogy a fiút végül vád alá helyezték-e. A kormányzó szóvívője megerősítette az esetet, azonban a fejleményekről nem akart nyilatkozni.

 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

 

Címkék: