Egy év házasság=10 kiló

Pénzcentrum2009. december 3. 16:58

Amíg egy lány életében el nem következik az esküvő, csak arról álmodik, hogy a nagy napon a lehető legjobban nézzen ki. Azonban amint gyűrű kerül az ujjára valami megváltozik...

Egy 3 000 fős csoporton készített felmérés szerint a nők 22 százaléka az esküvő utáni egy évben legalább 21 fontot, azaz 9,5 kilogrammot szedett fel. És az elhízott nők több mint egyötöde hajba is kapott a férjével a felszedett kilók miatt - írta a Daily Mail.

A megkérdezettek több mint fele nyilatkozott úgy, hogy a házasság után nem aggódott tovább a kinézete miatt, míg egyötödük már a mézeshetek alatt elengedte magát - már ami a kalóriákra való odafigyelést illeti. 42 százalék érezte úgy, hogy egyszerűen túlzottan is kényelmes a házasélet, míg 22 százalék egyáltalán nem érzi úgy, hogy el kéne kápráztatnia szíve választottját az után, hogy ujjára került a gyűrű.

A friss feleségek harmada panaszkodott arra, hogy nehezükre esik megtartani a súlyukat az esküvő után, mivel a ceremónia és a nászút terhe már nem nyomja a vállukat. Egy negyedük az evést választotta, hogy megnyugodjon a nagy nap után, míg újabb egyharmaduk egyszerűen csak tanácstalan volt, mit is kezdjen magával, miután már nem kellett esküvőt és nászutat tervezni.

Címkék:
ceremónia,