A Tescóban kérte meg a matróna kezét: ketten együtt 181 évesek!

Pénzcentrum2009. október 11. 12:02

Négy év járás után egybekelt a 94 éves brit Les Atwell és a 87 éves Sheila Walsh, ezzel ők lettek a legidősebb ifjú pár a szigetországban. A lánykérés sem nevezhető mindennapinak, az aggastyán egy Tescóban kérte meg a matróna kezét.

A kapcsolatuk négy évvel ezelőtt kezdődött, amikor a férfi takarítónője megkérdezte, hogy bemutathatja-e egy barátnőjének. A kerítő szerepét játszó hölgy a barátnőjének ugyanazt a kérdést tette fel, miszerint ismer egy kedves öregurat, akivel neki is érdemes lenne találkozni.

Az első randevút egy Tesco kávézójába szervezték, ahol Les azonnal levette a lábáról Sheilát, aki mint mondta "szerelem volt első látásra". A férfi négy év után elvitte a párját ugyanabba a kávézóba és megkérte a kezét. Hozzátette, hogy ha igent mond, akkor is gyorsan kell cselekedni, mert az ő korában nem tudni, hogy meddig él az ember.

A pár a családtagok és a barátok jelenlétében mondta ki a boldogító igent, a ceremónián jelen voltak az előző házasságokból született gyermekek és unokák is. Az ifjú pár kéthetes nászútra indul, egy Földközi-tengeri utazás keretében érintik Barcelonát, Rómát és Athént is.

A világrekordot egy francia pár tartja, akik 94, illetve 96 évesen házasodtak össze mér 2002-ben

Címkék:
randevú,