Mi lenne, ha csak 5 embert hívhatna fel? (x)

Pénzcentrum2009. június 29. 08:00

Ön kit hívna fel, ha csak 5 emberrel beszélhetne telefonon? Kikkel beszél a legtöbbet mobilon? Látszólag könnyű kérdések, de nem biztos, hogy könnyen megválaszolhatók. Pedig ezeket a kérdéseket érdemes feltenni magunknak. Meglepő lehet, hogy bár sokat mobilozunk, de a legtöbb hívás leginkább néhány hívószámhoz kapcsolódik. Ennek a ténynek pedig az üzleti életben a költségek szempontjából nagy jelentősége van.

Egyre többet telefonálunk a mobilunkon, de ahogy a valós életben is, leginkább néhány emberrel beszélünk legtöbbet. Tegyük fel, a következő 30 napban csak azt az 5 embert hívhatná fel, akikkel amúgy is a legtöbbet beszél mobilon. Kik lennének azok? Egy ilyen kérdésre bizonyára mindannyian könnyen mondanánk 5 nevet, de ha nekiállnánk végigböngészni a híváslistáinkat, hamar kiderülhetne, hogy nem is feltétlen azokkal beszélünk gyakran, akiket említettünk. Az viszont szinte biztos, hogy a hívások zöme néhány emberhez kapcsolható. Kik ők? Vállalkozók esetében ez leginkább azokat a partnereket jelenti, akik a cég vagy az üzlet sikere szempontjából a leginkább meghatározók. Pl. rendszeres beszállítókat vagy megrendelőket, olyan külsős munkatársakat, akik nélkülözhetetlenek a sikeres teljesítésekhez.

Persze a valós életben szerencsére senki nem tiltja meg, hogy csak 5 emberrel mobilozzunk. De akkor miért fontos tudni, kik azok, akiket gyakran hívunk? A T-Mobile-os üzleti előfizetőknek leginkább azért, mert ha tudják, sokat spórolhatnak. Az már szinte természetes, hogy a céges mobilok egymást 0 Ft-os percdíjjal hívhatják. De mi van akkor, ha az, akit hívunk, nem céges mobilt használ? A megoldás a Partnercég opció. A T-Mobile üzleti díjtájékoztatójában meghirdetett díjcsomagjaival ugyanis a Partnercég opcióval a kiválasztott 5 legfontosabb T-Mobile-os hívószámot belföldön éjjel-nappal 8,40 Ft-os - nettó 7 Ft-os - percdíjjal hívhatják. Ráadásul a kedvezményes hívásért semmilyen külön havi díjat nem kell fizetni, a díjcsomag (pl. Etalon, Siker Plusz, Dupla Profit Plusz, Komplett Extra Plusz) havi díja már tartalmazza a lehetőséget. Azaz biztos lehet benne, hogy a legfontosabb üzleti partnereket mindig kedvező percdíjjal éri el és a beszélgetés is nyugodtan hosszabbra nyúlhat. Amennyiben Ön már előfizetett valamelyik, előbb is említett díjcsomagra, akkor a választott hívószámokat egy internetes felületen akár saját maga is beállíthatja, de kérésre a T-Mobile ügyfélszolgálatos munkatársai is segítségére lesznek.

A kérdés már csak az, ki lesz az az 5 üzleti partner, akit olcsóbban hív majd fel?

További információ

(x)

Címkék: