Elegáns bliccelővadászok: átöltöztetik a BKV-dolgozókat!

Pénzcentrum2009. február 6. 17:30

Ettől az évtől minden formaruhát viselő BKV dolgozó új, Makány Márta divattervező által tervezett ruhát hord majd. A Társaság ebben a tárgyban indított közbeszerzési eljárásának eredményes lezárása után, 2008. szeptember 5-én kötötte meg a formaruhák szállítására vonatkozó szerződést. A téli és nyári kivitelben készülő új öltözeteket az EMEF Zrt. folyamatosan szállítja az év folyamán.

A BKV Zrt. dolgozói kényelmes, visszafogott és elegáns megjelenésű formaruhákra cserélik a jelenlegi viseletet. Az új öltözeteket Makány Márta álmodta meg és a következő napoktól kezdődően folyamatosan kapják majd a dolgozók - először a téli, majd a nyári kollekciót.

A tervezéskor fontos szempont volt, hogy a BKV dolgozói vegyes korosztályt képviselnek. Az új formaruhák megtartották az elegáns, visszafogott külsőt, amely színeiben is illeszkedik a BKV arculatához.

A leváltásra kerülő uniformisok - az évek során kisebb nagyobb változtatásokkal - a 80-as évek elejétől voltak használatban. Szintén szolid, egyszerű angol szabású öltönyök, kiegészítve a munkakörökre jellemző speciális változtatásokkal (pl. bőségtöbblet a járművezetők zakójánál, kabát hossza).

Forrás: BKV Zrt.

Címkék: