Új versenytársat kaphat a posta

Pénzcentrum2009. január 20. 15:10

A UPS immár Magyarországon is fogad belföldi expessz csomagszállítási megbízásokat. A szolgáltatás bővítése - Európától, Afrikán, és a Közel-Keleten át Latin-Amerikáig - további 15 országot érint, így Algériát, Argentínát, Chilét, Ciprust, Csehországot, Dél-Afrikát, Egyesült Arab Emirátusokat, Kazahsztánt, Kenyát, Máltát, Pakisztánt, Romániát, Szaúd-Arábiát, Szerbiát és Ukrajnát.

A UPS ügyfelei mostantól ezekben az országokban is összevonhatják szállítmányaikat, és mivel csak egy fuvarozóval állnak kapcsolatban, lényegesen megkönnyíthetik a szállítmányozás folyamatait, és akár költségmegtakarítást is elkönyvelhetnek. A UPS új belföldi szolgáltatásával élő ügyfelek mindezt a nemzetközi csomagküldésre kifejlesztett technikai eszközök igénybevételével tehetik meg: csomagjuk útját online felületen követhetik, és elektronikus úton bonyolíthatják a számlázást is. A teljes átláthatóságot támogató technológia minden eddiginél magasabb szintű szolgáltatást jelent majd a belföldi szállítmányozásba most bekapcsolódó piacokon.

"A belföldi csomagküldés kiterjesztése részünkről egy jövőbeni megtérüléssel bíztató befektetés azokon a piacokon, ahol a szolgáltatásaink iránti kereslet növekedését látjuk" - fogalmazott Dan Brutto, a UPS International elnöke. "Miután ezekben az országokban nemzetközi szolgáltatásainkkal már évek óta jelen vagyunk, úgy látjuk, most jött el az a pillanat, amikor ügyfélbázisunkat és vele üzleti tevékenységünket is bővíteni tudjuk. Kiemelten fontos számunkra, hogy hálózatunkat szélesítve meg tudjunk felelni ügyfeleink növekvő elvárásainknak".

A UPS hosszú évek óta, több mint 200 ország és régió között bonyolít nemzetközi csomagszállítást. A belföldi expressz szállítás körébe bevont 16 új nemzettel, ez a szolgáltatás is már 45 országában érhető el a világon.

"A gazdasági válság hatásai a földkerekség minden vállalatát érintik, kicsiket, nagyokat egyaránt"- teszi hozzá Brutto. "Ezekben a bizonytalan időkben különösen nagy szükség lehet egy olyan tapasztalt üzleti partnerre, mint a UPS, amely hatékonyságot, megbízhatóságot, és legfőképp a növekedés lehetőségét kínálja ügyfeleinek".

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A UPS az elmúlt két évtizedben évi több mint 1 Mrd dollárt fektetett olyan információs technológiai megoldások fejlesztésébe, amelyek partnereik számára könnyebbé teszik új piacok elérését - legyenek azok városon belül vagy a világ túlsó felén.

Címkék: