Veszélyes üvegszilánkok a pezsgőben: azonnali Lidl-visszahívás!

Pénzcentrum2009. január 6. 17:05

A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. visszahívja a Moscato Spumante Dolce 0,75l-es üvegpalackos kiszerelésű édes pezsgő L2485W1 tételjelölésű terméket (Forrás: OTS-Hírvonal).

A Contri Spumanti S.P.A. Lidl-beszállító az általa palackozott Moscato Spumante Dolce édes pezsgő (0,75l-es üvegpalackban) L2485W1 tételjelölésű termékének azonnali hatályú visszahívásáról adott tájékoztatást, mivel néhány palackban apró üvegszilánkokat találtak.

A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. a mai napon azonnal reagált, és a Contri Spumanti S.P.A. gyártó által palackozott Moscato Spumante Dolce édes pezsgő (0,75l-es üvegpalackban) L2485W1 tételjelölésű terméket kivette az értékesítésből. A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. a fogyasztók védelme érdekében értesítette a hatóságokat, és önként kezdeményezte az érintett tétel országos szintű visszahívását.

A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. arra kéri vásárlóit, hogy amennyiben az érintett tételjelölésű termékből vásároltak, szíveskedjenek azt valamelyik boltba visszavinni. A termék vételárát természetesen visszafizetik. A termék tételjelölése a termék hátoldalán lévő címkén a vonalkód alatt található.

A Contri Spumanti S.P.A. által palackozott Moscato Spumante Dolce édes pezsgő (0,75l-es üvegpalackban) egyéb tételjelölésű termékeire a visszahívás nem vonatkozik. Az egyértelmű beazonosíthatóság érdekében termékfotók a www.lidl.hu honlapon találhatóak.

Címkék: