Rengeteg ingyenpénz jár ezeknek a vidéki fiataloknak: csak igényelni kell

Pénzcentrum2024. január 30. 08:15

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ), amely az elmúlt évtizedben több mint 10.000 induló vállalkozást támogatott pénzügyileg, mentorálással és képzéssel. Ezen vállalkozások nem csak a helyi gazdaságot, hanem a környezetüket is pozitívan formálják, inspirálva a jövő generációját és erősítve a vidéki vállalkozói szellemet - számol be a HelloVidék.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége fontos küldetésének tartja, hogy mind Budapesten, mind az ország egész területén, sőt a külhoni magyarság körében is segítse és támogassa új, induló vállalkozások létrejöttét a meglévő vállalkozások növekedését, együttműködését, az üzleti kapcsolatok fejlődését.

2012-2022 között európai uniós és hazai források bevonásával 10.000-nél is több induló vállalkozás kapott 3-4 millió forintos vissza nem térítendő támogatást vállalkozása indításának és a felmerülő kezdeti költségeinek támogatására. Az induló vállalkozások döntő részének elérésében, felkészítésében, képzésében és mentorálásában a FIVOSZ szerepet vállalt vagy a saját maga által elnyert uniós támogatások felhasználásával, vagy konzorciumvezetőként, illetve támogató partnerként.

Ha érdekel a teljes cikk, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

Címkék:
járvány, fiatal, vállalkozók, vállalkozások, hellovidék, ingyenpénz,