Eladó a legendás vidéki gyár: potom pénzért bárki megveheti, egykor rengetegen dolgoztak itt

Pénzcentrum2024. január 5. 14:32

Eladó a pocsaji cipőgyár: a korábban 100 főt foglalkoztató üzemet olvasónk szerint tavaly zárták be. Az 1100 négyzetméteres telken fekvő, 500 négyzetméteres egykori üzemet 80 millió forintért lehet megvenni. Az épületen napelem is van, szaldós elszámolással, a fűtés pedig vegyes kazánnal is megoldható.

80 millió forintért eladó a pocsaji cipőgyár épülete - erre egy olvasónk hívta fel a figyelmet, és a Pénzcentrum a hirdetést is megtalálta a legnagyobb internetes portálon. Mint olvasónktól megtudtuk, a 100 főt foglalkoztató cipőgyárat tavaly nyáron zárták be a 2500 lakosú kelet-magyarországi településen.

A hirdetés szerint a telek mérete 1100 négyzetméter, az épület maga pedig 500 négyzetméteres.

Tégla építésű 33kw napelem rendszer éves szaldós elszámolással. Fűtés klímával, gázzal ill. Vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott. Az épület 2 szintes. Mellékhelyiségek, zuhanyzó,wc, öltöző, iroda, kazánház

- áll a hirdetésben. Az épület négyzetméterára így 160 ezer forintra jön ki, ami a megyei átlagnál bő 40 ezer forinttal alacsonyabb. A hirdetéshez csatolt fotókon is láthatóak az egykori üzem berendezései.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: ingatlan.com

Címkék:
vállalkozás, ingatlan, napelem, gyár, eladó, hirdetés, ingatlanhirdetés, négyzetméterár, épület, ingatlan.com,