Várja a vállalkozónők jelentkezését a Dobbantó Program (x)

Pénzcentrum2020. február 10. 10:28

10 éves a Budapest Bank vállalkozónői fejlesztő programja.

A vállalkozói lét ma még mindig férfiak által dominált terület, mindössze a vállalkozások harmadát vezetik nők. A Budapest Bank azért hozta létre a "Dobbantó, Budapest Bank - pénzügyekről nőknek" programot tíz évvel ezelőtt, hogy támogassa a nőket vállalkozói ismereteik bővítésében, a kapcsolatteremtésben, segítve őket a vállalkozás indításában és fejlesztésében. A program keretein belül idén tavasszal is elindul a 12 napos kompetenciafejlesztő tréning, emellett Business Model Canvas kurzus, valamint egy új, digitális kompetenciát fejlesztő képzés is várja a jelentkezőket.

Egy sokoldalú kompetenciafejlesztő tréning

A Dobbantó Program egyik legfontosabb eleme a 12 napos kompetenciafejlesztő tréning, amelynek során a résztvevők az üzleti sikerhez fontos, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyi forrásteremtéssel és adózással kapcsolatos ismereteket is elsajátíthatnak és fejleszthetik az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeiket is. A vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át, heti két napban, összesen 90 órában. A képzésre február 16-ig lehet jelentkezni ide kattintva.

Üzleti tervezés és digitális fejlesztés

A Dobbantó Program fontos eleme az egynapos Business Model Canvas workshop, amely egy világszerte elterjedt üzleti tervezési módszertanon alapul. A workshopon átláthatóvá válik a cég működőképessége, az ok-okozati összefüggések, és azonnal észrevehetők lesznek a stratégiai hibák is. Jelentkezni itt lehet február 23-ig.


Mentorprogram és klubesemények

A Budapest Bank fiókvezetői közül többen önként vállalkoztak arra, hogy személyre szabottan segítsék az érdeklődőket a vállalatfinanszírozási folyamatok, valamint a banki termékek és rendszerek megismertetésében. A konzultációk során a mentorok olyan kérdésekben adnak támogatást, mint például a vállalkozások bankválasztási lehetőségei, hitelképességük vizsgálata vagy a számukra elérhető konstrukciók.

A következőhónapok utolsó keddjén ebben az évben is ingyenes és nyilvános klubesemények várják az érdeklődőket. A Dobbantó Klubokon leendő és gyakorló vállalkozónők inspiráló szakmai előadásokat hallgathatnak és kapcsolatokat építhetnek. Az első esemény február 25-én lesz, amikor értékesítő praktikákról beszélgetnek a résztvevők. A részletek itt olvashatók.

További információk a Dobbantó Programról a dobbantoprogram.hu oldalon olvashatók.

 

 

 

(x)

Címkék:
budapest bank, hitelképesség, női kommunikáció,