Kifakadt az operett sztárja: nagy a baj, ennek csőd lehet a vége

Pénzcentrum2019. július 20. 13:03

Ma már egyre elterjedtebb, hogy a színészek több lábon állnak: éjjel a színpadon, nappal a pult mögött - persze csak képletesen. Sokan közülük vállalkozók, van aki bisztrót, van, aki galériát üzemeltet, Mészáros Árpás Zsolt, a Budapesti Operettszínház sztárja pedig éttermet nyitott, hogy biztosítsa a megélhetését.

Ám az Operettszínház művészének étterme azonban bajba kerül, válságstábot voltak kénytelenek összehívni, hogy megmentsék, ugyanis van egy kis probléma:

Az Operaházat már közel két éve korszerűsítik, de a tervekkel ellentétben még egy évet biztosan csúszik az építkezés. Az étterem a mögötte lévő utcában található, ami teljesen le lett zárva, az Andrássy útról nem tudnak bejönni a turisták

- nyilatkozta Mészáros a Hot! Magazinnak. Azok az éttermek, vállalkozások, amelyek ebben az utcában vannak, lehetetlen helyzetbe kerültek hiszen gyakorlatilag eltűnt a forgalmuk. Csak a visszajáró vendégek találnak oda. Ez rengeteg ember megélhetését érinti, nem csak a tulajdonosokét, de az alkalmazottakét is, hiszen rájuk sincs olyan nagy számban szükség. Ennek ellenére MÁZS még bizakodó. 

Foto: Balogh Zoltán/MTI

Címkék:
étterem, éjjel-nappal budapest,