Jelentősen rövidül a hitelfelvétel ennél a magyar banknál

Pénzcentrum2018. május 1. 17:30

Áprilistól a 300 millió és 2 milliárd forint közötti éves árbevételű kkv ügyfelek  45 millió forint alatti kérelmei ún. gyorsítósávba kerülnek a K&H-nál, ami azt jelenti, hogy az indikatív banki ajánlat elfogadását követően két munkanapon belül megtörténik az igény elbírálása.Amennyiben mélyebben is érdekelnek a vállalkozások vagy te is vállalkozó vagy, gyere el május 3-i rendezvényünkre, ahol a magyar cégek külföldi piacra lépési esélyeiről és a digitalizáció kihívásairól is szó lesz. Előadást tart majd a Nanushka divatcég digitális igazgatója, illetve a Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ és a Google egy-egy munkatársa is. A rendezvény, melyet a Google Magyarország támogat, INGYENES, de regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva tudsz megtenni.

A bankok tevékenységében az egyik legnagyobb kihívást a kkv szektor fenntartható hitelezése jelenti, amihez gyors és hatékony folyamatokra van szükség. Ezen a téren a K&H mérföldkőhöz érkezett, hiszen áprilistól bevezettük a 48 órás hitelfolyamatot a 300 millió és 2 milliárd forint közötti éves árbevételű kkv ügyfelek körében, 45 millió forint alatti igények esetében

- mondta el Országh Mihály, a K&H Kkv disztribúció vezetője.

Május 3-án a Pénzcentrum szervezésében, a Google Magyarország támogatásával a Budapesti Gazdasági Egyetemen neves szakértők segítségével adunk hasznos tippeket a hazai kkv-k digitális képességinek fejlesztéséhez, az internet adta lehetőségek kiaknázásához, illetve ahhoz, hogy a legmodernebb technológiák alkalmazásával hogyan készíthetik elő, támogathatják, tehetik még hatékonyabbá külföldi piacra lépésüket. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Várunk szeretettel!

A hitelezési folyamat minősége alapvetően befolyásolja a kkv-k banki élményét, ami két fontos részből tevődik össze: egyrészt az ügyfelek szeretnek minél rövidebb idő alatt választ kapni az adott finanszírozási igényeikre, másrészt minél kevesebb időt és energiát kívánnak fordítani a kérelemhez kapcsolódó dokumentumok összegyűjtésére és a bírálat során felmerülő kérdések megválaszolására. A most rendelkezésre álló 48 óra egyébként jelentős gyorsulás, hiszen ugyanez az ügymenet korábban jellemzősen 10 munkanapot vett igénybe.

Címkék:
hitel, vállalkozás, pénzcentrum.hu, kkv, vállalkozásfejlesztés, nanushka,