Ne engedd, hogy bedaráljon minket a Facebook!

Pénzcentrum2018. február 7. 10:33

Nem akarsz lemaradni a Pénzcentrum híreiről? Segítünk!

Kedves olvasóink! Talán már hallottatok róla, hogy radikálisan megvágja az oldalak elérését a Facebook, így a leglátogatottabb közösségi oldalon láthatatlanná válhatnak az olyan kisebb, független médiatermékek, mint például a Pénzcentrum.

Mivel rendkívül fontos számunkra, hogy a legfontosabb, legérdekesebb lakosságot érintő pénzügyi hírekkel, elemzésekkel minden fórumon elérjünk titeket, ezért az alábbi instrukciókkal segítünk azoknak, akik a jövőben is követnék híreinket a Facebookon keresztül.

Desktop verzió

Ha valaki asztali gépről vagy laptopról nyitja meg Facebook-hírfolyamát, azoknak ez a három lépés lehet a segítségére abban, hogy a jövőben ne maradjon le híreinkről.

  • 1. Menj a Facebook főoldalára (https://www.facebook.com/)
  • 2. A jobb felső sarokban található menüben ki kell választania a hírfolyam-beállításokat (News Feed Preferences).
  • 3. Az így felugró ablakban "Az elsőként megjelenők beállítása" menüpontra kell kattintani (Prioritize Who To See First).
  • 4. A megjelenő listából a Pénzcentrum logójára kell kattintani (a logó jobb felső sarkában jelenjen meg a csillag), majd kattints a KÉSZ gombra, és már kész is vagy.

Így néz ki mindez képes magyarázattal, lépésről lépésre:

Mobil verzió

A Facebook mobilalkalmazásában a menüpontban szintén a Hírfolyam-beállításokra kell kattintani, majd "Az elsőként megjelenők beállítása" menüpontot kiválasztani és ezúttal is a Pénzcentrum logójára kattintani.

Címkék:
vállalkozás, pénzcentrum.hu, facebook, penzcentrum, hírfolyam,