Hivatalos: ma délelőtt nyílik Jamie Oliver első európai pizzériája Budapesten

Pénzcentrum2017. december 12. 08:31

A Jamie's Pizzeria Budapest Facebook-oldalán megjelent poszt, illetve borítókép tanúsága szerint ma délelőtt nyílik Jamie Oliver első európai pizzériája, a Jamie's Pizzeria Gozsdu - szúrta ki a Pénzcentrum.

Óriási hírünk van! December 12-én 11:30-kor megnyílik Jamie Oliver első európai pizzériája a Jamie's Pizzeria Gozsdu, a Gozsdu udvar & Madách Imre sétány sarkán, ahol gyönyörű, kovászos, kézzel nyújtott pizzával gondosan válogatott feltétekkel, isteni kemencés tésztákkal, izgalmas salátákkal és desszertekkel várunk! Asztalt foglalni aznaptól a weboldalunkon lehet majd, de mindenkit várunk szeretettel foglalás nélkül is, hiszen mindig tarunk majd fent asztalokat az utcáról betérő vendégeknek is!

- írják a pizzéria hivatalos Facebook-oldalán megjelent posztban.

Loading...

Az, hogy Magyarországon nyílik Jamie Oliver első európai pizzériája, nem újdonság, a nyitás pontos dátuma viszont a mai napig nem volt ismert. A Jamie's Italian Budapest franchise jogainak birtokosát, azaz a Zsidai Group Kft.-t mi is többször kerestük a nyitás várható időpontjával kapcsolatban, de - vélhetően a komoly csúszás miatt, hiszen az első információk alapján még tavasszal indultak volna - részleteket nem árultak el. Pedig a kampány során még Jamie Olivert is bevetették:

Korábbi cikkeink a témában:

Címkék:
vállalkozás, kkv, jamie oliver, pizza, pizzéria,