Magyarországon terjeszkedik a multi: itt nyílnak az üzletek

Pénzcentrum2017. május 31. 12:31

Idén már 13 új boltot nyitott a Spar, és további franchise partnerek bevonásával terjeszkednének.

A csatlakozó töltőállomásokkal és boltokkal együtt a Spar franchise programhoz már országszerte összesen 129 üzlet tartozik, amelyek csaknem 1500 embernek adnak munkát. A 2016-os év különösen jelentős volt a hálózat bővülése szempontjából: összesen 43 új üzlet csatlakozott. 2017 első 5 hónapjában pedig 13 új taggal bővült az immár 129 üzletegységet tömörítő hálózatunk, amely mintegy 1500 embernek ad munkát országszerte.

A franchise új tagjai közül hat töltőállomáson nyitotta meg kapuit. Budapesten a XVII. kerületben, Keszthelyen, Dunakeszin, Érden, Balatonakarattyán és Pilisvörösváron élvezhetik a vásárlók annak az előnyeit, hogy a tankolás mellett napi fogyasztási cikkek széles választéka is várja őket, a legtöbb helyen 24 órás nyitva tartással.

További hat üzlet Spar marketként folytatja tevékenységét: négy a fővárosban, egy-egy Cegléden és Csólyospáloson. Ezek 100-200 négyzetméter közötti alapterülettel rendelkező kisboltok, amelyeket általában családi vállalkozások üzemeltetnek, és egyedi akciókat is kínálnak a vevőknek. Cegléden egy partner áruház is megnyitott, ez a 200 négyzetméter feletti üzletek formátuma, és itt már az országos promóciók is érvényesek, valamint a SuperShop kártyák is használhatóak. A franchise hálózat bővítése továbbra is napirenden van, további üzletnyitások várhatóak az év hátralévő részében.

Címkék:
vásárlás, vállalkozás, pénzcentrum.hu, kkv, bolt, spar, üzlet,