Mégsem lesz minden masszőrnél online kassza?

Pénzcentrum/InfoRádió2016. szeptember 5. 15:01

Tárgyalóasztalhoz ül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a masszőrök képviselőivel - jelentette be a Masszőrök Egyesületének elnöke. Podhorszky Tibor szerint elképzelhető, hogy a napok múlva esedékes találkozón a minisztérium eláll tervétől, így a masszőrök egyelőre kikerülnének azon szolgáltatók köréből, akiknek online pénztárgépet kell használni.

Egyeztetésre készül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel a Masszőrök Egyesülete, a téma pedig az online pénztárgépek bevezetése lesz.

Azt nem tudjuk elfogadni, hogy minden, a TEÁOR-szám szerint fizikaiközérzet-javító tevékenységben dolgozó masszőr kötelezően beüzemelje az online pénztárgépet, reméljük, hogy ebben a formában ezt nem vezetik be

- emelte ki Podhorszky Tibor elnök.

A szervezet vezetője szerint az elfogadható lenne, ha bizonyos bevétel fölött tennék kötelezővé a bevezetést.

KATTINTS! Az online kasszák bevezetése miatt mehetnek tönkre a masszőrök?

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az nem működik, hogy a másodállásban dolgozó, pár 10 ezer forintot kereső masszőr is online pénztárgépet működtessen, ahogy a több millió forintos bevétellel rendelkező fitneszterem is- tette hozzá. Podhorszky Tibor hozzátette, arról is hallani, hogy csúszni fog az október 1-jei bevezetés, mert nincs elég pénztárgép, amelyet meg tudnának venni.

Címkék:
vállalkozás, online kassza, masszőr,