Eladják a legendás magyar márkát: mi lesz a dolgozókkal?

Pénzcentrum2015. november 4. 10:02

2016 elejétől kezdi el árulni a gyártó, a Mondeléz Hungária Kft. a Negrót. Nem csak a legendás magyar márkát, hanem vele együtt a győri gyártóüzemet is eladná a cég.

A gyártó cég úgy döntött, eladja a Negrót és Győrből Lengyelországba költözteti a Halls cukorka gyártását - írja a Faktor.hu.

Az elsősorban snackeket gyártó vállalat inkább a húzómárkákra koncentrál majd a jövőben. A terveik szerint a Halls cukorka gyártását átviszik a lengyelországi Skarbimierzbe, 2016 második felétől. A Negro viszont marad, amíg el nem tudják adni.

A győri üzemben, ahol a Negrót is gyártják összesen 83-an dolgoznak. 59 saját, 19 kölcsönzött munkásuk és 5 portásuk van. A cég egyelőre úgy számol, hogy csak 17 embert kell elküldeni a Halls gyártásának áthelyezése miatt.

Címlapkép: Negro Facebook

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Loading...

Címkék:
vállalkozás, cukorka, mondelez hungária kft,