6 milliót ér, ha szavaz (x)

Pénzcentrum2015. május 18. 03:00

Elindult a szavazás az Üzleti appok versenyén.

A sikerfal.hu oldalon lehet szavazni a legjobbnak ítélt IoT-alapú alkalmazásokra, ötletekre.

A nemzetközi megmérettetésre a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió nyolc országából vár Internet of Things (IoT) alapú fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. Az internet-hozzáférés segítségével e tárgyak és eszközök nem csupán tulajdonosaikkal, de egymással is képesek kommunikálni. Az összekapcsolt eszközök, illetve az ezekből kialakuló rendszerek - mint az okos iroda vagy az okos város - számos iparág üzleti tevékenységének jövőjét jelenti.


A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a megcélzott üzleti közönség is szavazhat. A résztvevők növelhetik a pályázatukra érkező szavazatok számát és nyerési esélyüket, ha bevonják vállalkozó ismerőseik közösségét, hogy szavazzanak rájuk. A szavazás is megtérülhet: a Magyarországon, Ausztriában, Horvátországban, Németországban, Görögországban, Macedóniában, Romániában és Szlovákiában regisztráló és szavazó vállalkozók és alkalmazottaik minden országban un. támogatóivá válnak annak az IoT-applikációnak, amelyre szavaznak, és támogatásukkal 6 millió forint értékű reklámkampányt nyerhetnek. Szavazni június 22-ig a www.sikerfal.hu oldalon lehet. 



A versenyben lévő IoT-alapú alkalmazások további részletes leírása, illetve a jelentkezésről és szavazásról naprakész információ az Üzleti appok honlapján, a www.sikerfal.hu oldalon követhető.

(x)

Címkék:
vállalkozás, telekom,