Vállalkozásra szabott, egyedi kedvezménycsomag (x)

Pénzcentrum2015. március 24. 12:30

A Partnerprogrammal a kkv-k egy év alatt akár több százezer forintot is megtakaríthatnak.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport Magyarország egyik legnagyobb áramszolgáltató vállalataként Budapesten és Pest megyében, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyes településein úgy kétmillió ügyfél számára biztosítja a villamos energiát egyetemes szolgáltatóként és több ezer vállalati ügyfél versenypiaci kereskedőpartnereként.


A versenyképes árak, a fejlett infrastruktúra és a kiemelkedő energiaszakértői háttér mellett kiemelten fontosnak tartja, hogy olyan személyre szabható, komplex szolgáltatáscsomagot biztosítson ügyfeleinek, amely minden vállalkozói igényt kielégít.
Ezért 2015. január elsejétől egyedülálló Partnerprogramot indított kis- és középvállalati ügyfelei részére, amely az energetikán túl számos más, a vállalkozások életében fontos területen nyújt segítséget, amilyen például a jogi- és adótanácsadás, a könyvelés, a telekommunikációs és informatikai szolgáltatás, az irodaszer-beszerzés vagy a banki, biztosítási szolgáltatás. A kedvezmények kapcsolódhatnak továbbá energetikai felméréshez, céges autóflottához, üzemanyag-vásárláshoz, valamint biztonsági és futárszolgálathoz is.


Miért érdemes élni a lehetőséggel?
A Program hozzájárul a sikeres és költséghatékony vállalatvezetéshez, hiszen a kedvezményes ajánlatok megkönnyítik a mindennapi működést, csökkentik az alkalmi beruházások nagyságát, segítségükkel a vállalkozás megújíthatja munkakörnyezetét, illetve támogathatja munkatársait.

Kik vehetik igénybe a kedvezményt?
A Partnerprogram jelenlegi és újonnan szerződő ügyfelek számára egyaránt elérhető, a részvétel pedig nem igényel különösebb erőfeszítést. Minden ügyfél díjmentesen jogosult 3 darab Partnerkártyára.

Hogyan vehetők igénybe a kedvezmények?
A kedvezményeket vagy a kártya felmutatásával, vagy a kuponok átnyújtásával vehetik igénybe a kártyabirtokosok. A kuponok letöltésére korlátlan számban van lehetőség, de vásárlásonként csak egy kedvezménykupon használható fel.

A kedvezmények teljes listája a Partnerprogram honlapján, a Kedvezmények menüpont alatt érhető el és tölthető le a felhasználással kapcsolatos információkkal együtt. A kedvezményt nyújtó kereskedelmi partnerek száma és választéka havonta frissül, így érdemes rendszeresen ellátogatni a partnerprogram.elmu.hu oldalra, és tájékozódni az aktuális ajánlatokról.

(x)

Címkék:
kkv, elmű,