Napraforgós házak: már 650 falusi szálláshely kapott védjegyet

Pénzcentrum2014. szeptember 11. 13:02

Folyamatosan növekszik a napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkező falusi szállásadók száma.

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének (FATOSZ) tájékoztatása szerint a védjegy 2011-es bevezetése óta több mint 650 vendégház kapott ilyen védjegyet. Egyre többen kérik a minősítést, nem csak az új építésű vendégházzal rendelkező, kezdő vendéglátók.

A napraforgós védjegy - ami leginkább a szállodák csillag-besorolásához hasonlítható felszereltség, komfort szerint különbözteti meg a szálláshelyeket.

  • 2 napraforgó:

Szerényebb felszereltségű szálláshely, közösen használható fürdőszobával, WC-vel, étkező- és konyhahasználattal, parkolási lehetőséggel.

  • 3 napraforgó:

A vendégek számára elkülönített fürdőszoba és WC, rendelkezésükre bocsátott étkező, konyha és társalgó, valamint pihenőkert, parkolási lehetőséggel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • 4 napraforgó:

Elkülönített, saját fürdőszobával és WC-vel felszerelt lakóegység, ahol jól felszerelt szoba, étkező, társalgó, konyha és kerti bútorrokkal ellátott pihenőkert várja a vendégeket, parkolási lehetőséggel.

Címkék:
vállalkozás, utazás, falusi turizmus, turizmus,