Még nincs 18, máris milliókat keres a magyar sztárénekesnő

Pénzcentrum2014. augusztus 5. 17:04

Radics Gigi egészen kicsi kora óta a színpadon állt: ő és családja mindent megtett, hogy sikeres énekesnő lehessen. Monstanra a családi cég már 14 millió forintos nettó hasznot termel.

A Megasztár hatodik szériájának győztese Radics Gigi még be sem töltötte a tizennyolcadik életévét, máris 1 millió forint a havi keresete - írja a Blikk. Az énekesnő anyukájával közös cége tavaly nettó 14 millió forint bevételt termelt. A Gigi Production Kft. nevű céget 2012-ben alapították, és tevékenységi körében minden megtalálható, ami az előadó-művészethez kell. Gigi édesanyja az ügyvezető, ő pedig csak résztulajdonos, mivel még kiskorú. A cégadatokból kiderül, hogy első évben 5,5 millió forint nettó árbevételt könyvelhettek el, tavaly pedig ez a szám tehát már 14 millió forintra nőtt.

A tizenhét éves Gigi fiatal kora ellenére régóta a szórakoztatóiparban tevékenykedik. 8 évesen már zenekarral járta az országot, és 10 éves korában készült el az első videoklipje. A Megasztár negyedik és ötödik szériájába is megpróbált bejutni, azonban csak a hatodik műsorral futott be.

A Gigi Production Kft két éves fennállása alatt majdnem megháromszorozta jövedelmét a Blikk információi szerint, és a nyilvánosságra hozott cégadatok és könyvelés segítségével jól nyomon követhető a szabályos működése. Így nem tartozik a magyar cégek azon harmadához, melyek veszélyes vállalkozásokhoz köthetők. Az országos kapcsolati háló bonyolultságát jelzi, hogy több mint 350 ezer magánszemély köthető legalább 2 céghez, és csaknem 8 ezer magánszemélynek tíznél is több vállalatban van érdekeltsége. Ide kattintva még többet olvashatsz erről!


Címkék:
vállalkozás, celeb, kereset,