Megújult a Pénzcentrum.hu!

Pénzcentrum2010. február 8. 12:32

Február második hetétől arculatában és struktúrájában is modernebb formában fogadja olvasóit Magyarország vezető személyi pénzügyekkel foglalkozó honlapja, az idén ötéves Pénzcentrum. A portál célja változatlan maradt: továbbra is a szélesebb lakossági és vállalakozói célcsoportok számára kínál közérthető pénzügyi és gazdasági információkat, híreket, elemzéseket.

Tartalmában és formájában is megújult a Pénzcentrum, Magyarország vezető personal finance portálja. A honlapon az olvasó megtalálhatja mindazon fontos tudnivalókat, amelyekkel nélkülözhetetlenek a napi pénzügyi döntései alkalmával, a megújult struktúra és forma pedig minden eddiginél hatékonyabb segítséget nyújt ehhez.

A honlap új rovatokkal is kibővült: ezentúl 11 menüpont várja az olvasókat. Így gyors és közérthető információkat szerezhetünk arról, hogy mikor és hogyan érdemes hitelt felvenni, milyen befektetés lenne a legideálisabb megtakarított pénzünk számára, segítséget kaphatunk az ingatlanvásárláshoz-és eladáshoz, de a biztosítási, vagy az energiapiac újdonságairól is hasznos, gyakorlati tudnivalókat szerezhetünk.

Az adózás rovat biztos támpontot nyújt például a közelgő adóbevallási szezonhoz, a vállalkozásokkal kapcsolatos legfrissebb híreket, háttérinformációkat pedig a kkv menüpontra kattintva érhetjük el. A karrier rovatban az álláspiac legfrissebb hírei mellett például szabadság-kalkulátor és önéletrajz-minták is várják az olvasót; a közlekedési tippeket a Pénzcentrum.hu autó melléklete tartalmazza. Az utazás rovat nem csak a legfrissebb turisztikai híreket gyűjti egy csokorba, hanem hasznos, gyakorlati tanácsokat is ad az utazáshoz készülőknek. Szintén újdonság a vásárlás rovat, mely az aktuális kiskereskedelmi információk mellett áruházi híradóval, és a legnagyobb hazai áruházláncok legújabb akcióinak bemutatásával is várja az olvasókat.

Az Infocentrum mellékletben továbbra is megtalálhatóak a legfrissebb tőzsdei-és valutaárfolyamok, valamint az aktuális hitel-és betéti kamatok. A Napi tipp rovat hasznos tanácsokkal látja el az olvasót, a takarékosság, a környezetvédelem és a tudatos vásárlás jegyében.

A szerkesztők célja, hogy a megújult Pénzcentrum a napi gazdasági eseményeket közelebb hozza az olvasókhoz, és rávilágítson a háttérben meghúzódó összefüggésekre, tovább segítve ez által a leghatékonyabb pénzügyi eszközök megtalálását.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Pénzcentrum.hu

A Pénzcentrum.hu portált 2005 nyarán indította el a Net Média Zrt., a gazdasági médiában elismert és prémium hírforrásként kezelt Portfolio.hu gazdasági hírportál kiadója. A Pénzcentrum.hu portálon az olvasó megtalálhatja mindazon fontos tudnivalókat, amelyekkel nap, mint nap szembetalálkozhat pénzügyi döntései alkalmával.

Egy helyen szerezhet be minden számára fontos információt, legyen az, vásárlással /e- vásárlással, hitelfelvétellel, befektetéssel, megtakarítással, biztosítással, utazással, adózással kapcsolatos. A döntéseit a különböző, egyszerűen alkalmazható és érthető kalkulátorok, diagramok mellett, érdekes és nem utolsó sorban jól felhasználható cikkek, elemzések és interjúk segítik.

Címkék: