Kell egy csapat - új partnereket keres az adidas Group magyarországi leányvállalata (x)

Pénzcentrum2009. december 15. 09:17

Adolf Dassler, az adidas legendás alapítója az egész életét olyan termékek előállítására tette fel, amelyek segítségével a sportolók a maximumon teljesíthetnek. Szellemiségét az adidas Group üzletei, dolgozói és a forgalmazott termékek viszik tovább. A Nagy Csapatnak most további hazai vállakozók is tagjai lehetnek, hiszen az adidas Budapest Kft. hálózatának bővítése céljából új kereskedelmi partnereket keres.

Az adidas évtizedek óta kiemelkedő eredményeket ér el a sportruházat-értékesítés terén, a magas minőségi követelményeknek, a folyamatos innovációnak, valamint a jól felépített és működtetett kereskedelmi hálózatának köszönhetően. A vállalat sikerét tovább fokozta, hogy 2006 januárjában fuzionált a sportszerpiac egy másik jelentős szereplőjével, a Reebokkal. A Reebok választéka remekül kiegészíti az adidas termékskáláját, hiszen míg az adidas elsősorban a versenysportolók igényeire fókuszálva fejleszt ki sportfelszereléseket - amelyeket elérhetővé tesz a mindennapi sportolók számára is, a Reebok inkább a sport örömét szem előtt tartva kínál termékeket, a sportolók és a hétköznapi sportszerető emberek számára egyaránt.


Az adidas Budapest Kft., az adidas és Reebok márkák hivatalos magyarországi forgalmazója most lehetőséget kínál arra, hogy új partnerek is csatlakozzanak a csoporthoz, és adidas-Reebok márkaboltok üzemeltetőiként részesei legyenek a sikersztorinak. Mivel a kiemelt üzletek profitabilitását az exkluzív megjelenés, a forgalmazott termékek kiváló minősége, az adidas és Reebok márkák népszerűsége és a kiszolgálás magas színvonala garantálja, az adidas Group nagy hangsúlyt fektet a képzésre, az üzlethelység és a dolgozók megjelenésére, és segítséget nyújt olyan kérdésekben is, mint az optimális árukészlet meghatározása vagy a termékkihelyezés.

A sikeres együttműködés érdekében az adidas Budapest Kft. olyan befektetőket keres, akik a beruházásban hosszú távon, aktív közreműködéssel és kereskedelmi tapasztalattal kívánnak részt venni. Az együttműködés során a cég folyamatos támogatással biztosítja a kockázatok minimalizálását, a befektetés mihamarabbi megtérülését és a profit maximalizálását, sőt, az új márkaboltok ismertségéről is gondoskodik a szükséges promóciók biztosításával és megszervezésével.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne többet megtudni az együttműködés feltételeiről, érdeklődjön a hungary@adidas.com  e-mail címen.

(x)

Címkék: