Itt az újabb sztárparfüm! Erotikus és füstös

Pénzcentrum2009. július 23. 14:02

Brit lapok szerint a botrányairól hírhedt énekesnő, Amy Winehouse arra készül, hogy saját márkás parfümöt dobjon piacra. A háttérben persze óriási pénzekről van szó.

Amy Winehouse, az ötszörös Grammy-díjas angol énekesnő ezúttal nem magánéleti botrányaival, alkohol-és drogproblémájával került a hírek középpontjába. A közismert celeb ugyanis hamarosan parfümöt dob piacra.

Lapinformációk szerint a popsztár 750 ezer fontot, azaz több mint 235 millió forintot kap az üzletért. Az "Amy Winehouse" néven piacra kerülő illatszereket ugyanis egy neves angol parfümház gyártja majd.


A parfümök megjelenése és illata is emlékeztet majd Amy stílusára. Az énekesnő imidzséhez híven keveredik majd bennük az '50-es évek füstös eleganciája és a pikáns erotika. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Winehouse nem az első celeb, aki beszáll a parfümiparba. Előtte már olyan sztárok is adták nevüket különböző illatszerekhez, mint Jennifer Lopez, Celine Dion, Naomi Campbell, vagy ép a sztárfocista, David Beckham.

Címkék: