Segítség a KKV-k számára a Budapest Banktól

Pénzcentrum2009. március 16. 11:30

Csatlakozott az Új Magyarország Forgóeszköz Hitelprogramhoz (UMFORG) a Budapest Bank, tovább bővítve ezzel a banknál elérhető, kis- és középvállalkozások számára nyújtott, államilag támogatott hitelek körét. A legújabb, kedvezményes finanszírozási csomag a vállalkozások átmeneti forráshiányát segít áthidalni.

Március elejétől elérhető a Budapest Banknál a Magyar Fejlesztési Bank által refinanszírozott forgóeszköz hitel, amely akár 200 millió forinttal segíti a magyarországi kis- és középvállalkozásokat.

A Budapest Bank kiemelt figyelmet fordít a kis- és középvállalkozásokra, és egyik legfontosabb feladatának tekinti, hogy részt vállaljon a KKV-k működésének, fejlődésének elősegítésében a megváltozott gazdasági körülmények között.

"Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a vállalkozások számára az aktuális Európai Uniós és hazai támogatások megszerzésére irányuló pályázati lehetőségekről. Emellett kapcsolódó finanszírozási csomagjainkkal segítjük őket abban, hogy a sikeres fejlesztési projektjeikhez minél több EU-s és hazai támogatást tudjanak igénybe venni" - mondta Plank Gábor, a Budapest Bank vállalati üzletágának vezetője.

A legújabb, a vállalatok átmeneti likviditáshiányát enyhítő forgóeszköz hitelen (UMFORG) kívül szintén hozzáférhető a Budapest Banknál az Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram, amely hosszú lejáratú, kedvezményes hitellehetőséget kínál a vállalkozások beruházási- és fejlesztési céljaihoz akár 100 millió forintig.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Régóta jól működik a Budapest Banknál továbbá az Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Hitelprogram, amely széles körben biztosít forrást a vállalkozások beruházásainak megvalósításához 5 millió és 3 milliárd forint összeghatárok között, akár 15 éves futamidővel.

A Budapest Bank fiókjaiban az ügyfelek teljes körű tájékoztatást kaphatnak az aktuális lehetőségekről, a pénzintézet szakemberei pedig igény esetén speciális finanszírozási csomagot állítanak össze az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében lehívható támogatások saját forrásának előteremtéséhez, és a projekt kivitelezésének folyamatos finanszírozásához.

Címkék: