Nyíltan keveri a kártyákat az OTP!

Pénzcentrum2009. március 3. 05:38

Márciustól egészen augusztus végéig tart az OTP Banknál euróban vezetett vállalkozói pénzforgalmi számlákhoz kínált devizakártya akció. A bank új MasterCard Üzleti Devizakártya igénylése esetén a kártya első éves díjának a felét elengedi.

A vállalkozások a MasterCard emblémával jelölt kereskedőknél tranzakciós díj felszámítása nélkül vásárolhatnak bel- és külföldön egyaránt.

A kártyával a megjelölt bankjegykiadó automatákból és a bankfiókokban is lehet készpénzt felvenni. A plasztik alkalmas a telefonos, az internetes és a postai úton történő megrendelések ellenértékének kiegyenlítésére. Az erre alkalmas OTP automatáknál készpénz befizetésre is van mód.

A kártyához teljes körű utazási biztosítási csomag (betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, valamint Asszisztencia-szolgáltatás) tartozik, melynek árát a kártya éves díja tartalmazza. A kártya külföldön történő elvesztésekor a kártyabirtokos sürgősségi kártyapótlást vagy készpénzfelvételt kérhet a Bankkártya HelpDesk szolgáltatáson keresztül. A kártyához balesetbiztosítás is kapcsolódik, melyek díjait szintén tartalmazza a kártya éves díja. A kártya kondícióit ITT találja!

Címkék: