Meglepő bejeletést tett a Wizz Air: filléres repjegyeket szórt ki a legnnépszerűbb üdülőközpont felé

Pénzcentrum2023. december 18. 18:33

A Wizz Air nagyfokú járatsűrítést jelent be Törökországba, amely következtében a jelenlegi heti hét járat helyett márciustól hetente kilencszer közlekedik a Budapest-Isztambul útvonalon. Jegyek már 15 590 forinttól elérhetőek.

A két kontinensen átívelő Isztambul a kelet és a nyugat különleges ötvözete, amely minden odalátogatót lenyűgöz. Kulturális sokszínűsége, páratlan hangulata és káprázatos építészete egyedülálló bájt kölcsönöz a városnak. Törökország gazdasági, kulturális és művészeti központja számos izgalmas látnivalót és nevezetességet rejt. A múltidéző mecsetek, paloták és bazárok, a modern metropolisz vibráló egyvelegével társítva teszik felejthetetlenné az utazást.

Bízunk benne, hogy a járatbővítéssel tovább erősödhet a két ország gazdasági és turisztikai kapcsolata. A Wizz Air török úti céljai eddig is népszerűek voltak a magyar utazók körében, így örülünk neki, hogy a budapesti járatok bővítésével még könnyebben elérhetővé tehetjük Isztambult. Elkötelezettek vagyunk a két ország közti légiközlekedési kapcsolatok erősítésében, és bízunk benne, hogy az elkövetkezendő időszakban tovább fejleszthetjük Magyarország és Törökország közti kínálatunkat

 – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A légitársaság a 2019-es kapacitásához képest is további 53 százalékkal magasabb kapacitást üzemeltet. Közel 1000 útvonalon, több mint 50 országba kínál megfizethető árú utazási lehetőséget, amellyel 2023-ban összesen 67 millió utast repít el kedvelt úti céljára. A népszerű Kairó, Sarm es-Sejk, Koppenhága, Isztambul, illetve Antalyával együtt Magyarországról idén csaknem tucatnyi új útvonalat indított a légitársaság.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
légitársaság, törökország, gazdaság, wizzair, millió, ország,