Nem mindennapi luxusútra indul a dúsgazdag Polgár Árpi: méregdrága jegyet váltott az űrbe a milliárdos

Pénzcentrum2023. december 13. 09:56

Polgár Árpád 2024-ben igazi luxus nyaralást tervezett magának. A magyar üzletember ugyanis az űrbe szeretne utazni, azonban a jelek szerint nemhogy nem tud menni, de az összeget is bukhatja.

Polgár Árpád a Szerencsekerék legutóbbi adásában mesélte el, hogy letette az előleget egy igazán különleges útra, amiről a 24.hu számolt be. Az üzletember ugyanis azt tervezi, hogy jövőre az űrbe fog utazni, amire már az előleget is letette.

Azonban a jelek szerint könnyedén előfordulhat, hogy meg fognak hiúsulni a tervei, ugyanis pár hónapja fejsérülést szenvedett.

A helyzet az, hogy ez picit most megfúródik, volt egy kis balesetem: fejre estem. Az orvosok nem javasoljak. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy 2024-re mégis… Be vagyok fizetve

– mondta el a műkereskedő, aki azt is elárulta, hogy mennyibe kerül egy ilyen kiruccanás.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

250 ezer dollár (88 millió forint mai árfolyamon számolva – a szerk.) az alap. Emelheted a tarifát, akkor előbbre kerülsz a sorban

– árulta el, hozzátéve, hogy a baj az, hogy ha nem tud elutazni, akkor bukja a foglalót is egyúttal.

Címkék:
utazás, luxus, űrutazás, űrhajó, polgárék,