Tovább bővül a Budapest Airport környéke: rengetegen vártak már erre a fejlesztésre Ferihegyen

Pénzcentrum2023. október 11. 20:02

Újabb terminálkapcsolatú szálloda nyílik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Budapest Airporttal együttműködésben. A 2. Terminál bejáratától sétatávolságra található, 2018-ban megnyílt ibis Styles Budapest Airport Hotel mellett épül fel az új TRIBE. A 8000 négyzetméter alapterületű, 167 szobával rendelkező funkcionális dizájnhotel az üzleti céllal utazóknak és a turistáknak egyaránt kiemelkedő vendégélményt nyújt majd, a minőségi szolgáltatásoknak és a bővülő konferenciakapacitásnak köszönhetően.

Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel 2018-ban nyitotta meg kapuit, a WING Zrt. fejlesztésében, a Budapest Airporttal együttműködve. A 145 szobás szállodát fennállása óta többszörösen díjazták, a szakmai elismerésekre és az eredményes működésére alapozva pedig egy újabb, szintén a WING fejlesztésében megvalósuló, TRIBE érkezik a repülőtérre, várhatóan 2025-ös átadással. A TRIBE-ban az utazók számára nyújtott szolgáltatások mellett elérhető lesz egy 150 fős konferenciaterem és két tárgyaló is, emellett a legfelső, 7. emeleten fitneszterem várja a sportolni vágyókat, illetve egy skybar nyújt kiemelkedő gasztronómiai élményt és fantasztikus kilátást.

„A cégcsoportunk fejlesztésében megvalósult repülőtéri ibis Styles Hotel már a kezdetektől fogva szinte teltházzal üzemel, kimagasló vendégértékelés mellett. A fennálló vendégigényekre és az elért sikerekre alapozva érkezik 2025-ben a TRIBE hotel. Ez lesz a brand második egysége Magyarországon, a szintén általunk fejlesztett Liberty vegyesfunkciós épületében lévő szálloda mellett. A meglévő ibis Styles és az újonnan épülő TRIBE közvetlen összeköttetésben fog működni, az együttes létrejötte pedig fontos mérföldkő lesz a repülőtér életében; a fejlesztéssel tovább bővül a repülőtéri infrastruktúra. Több mint duplájára nő a rendelkezésre álló szobaszám, a további minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően pedig a vendégigényeket magasabb szinten tudják majd kielégíteni” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

A Budapest Airport számára kiemelten fontos, hogy az utasoknak minőségi szolgáltatásokat nyújtson; ennek érdekében partnereinkkel együttműködésben, közös gondolkodás útján folyamatosan fejlesztjük a légikikötőt. A repülőtéren és környékén rendelkezésre álló szolgáltatások, kapacitások bővítésére a növekvő utasforgalom mellett egyre nagyobb szükség van, ezért nagy örömmel fogadtuk az új hotel építésének tervét, amely a 3. Terminál projektünkbe is jól illeszkedik, és az Airport City fejlesztésünk részét képezi. Biztosak vagyunk benne, hogy a TRIBE szálloda mind az üzleti, mind pedig a szabadidős céllal utazók számára kiváló szolgáltatást kínál majd.

 – hangsúlyozta René Droese, a Budapest Airport fejlesztési vezérigazgató-helyettese.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Budapest Airport hosszú távú fejlesztési elképzelései nem csak az utasterminál, hanem a hozzá kapcsolódó infrastruktúra és szolgáltatások bővítésére is kiterjednek. A terveket úgy alakította ki a repülőtér-üzemeltető, hogy az elsőként megépült hotel szomszédságában még egy szállodaépület is helyet tudjon kapni.

A hotelbővítésre felhasználható terület a tervezett többszintes parkolóház, a központi intermodális csomópont és a további irodaházakat magában foglaló Airport City fejlesztéssel integráltan került kijelölésre.  

Címkék:
szálloda, Budapest, hotel, budapest airport, airport, szolgáltatások,