Tragédia! Baleset történt Tihanynál: egy ember elhunyt

MTI2023. július 30. 12:01

Egy autóbusz egy személygépkocsi ütköz9tt a 71-es főúton Veszprém vármegyében, Tihanynál ma délelőtt. A baleset miatt az útszakaszt a rendőrség lezárta. Egy ember elhunyt.

Baleset miatt lezárta a rendőrség a 71-es főutat Tihanynál, miután egy személygépkocsi és egy autóbusz karambolózott ma délelőtt. Az Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK9 tájékoztatása szerint a baleset nem sokkal 10 óra előtt történt a 71-es főút 44-es kilométerszelvényében, ahol egy Tihany felől a főútra balra kanyarodó személygépkocsi összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal, amely Aszófő irányából haladt Balatonfüred felé – adta hírül az MTI.

A balesetben a személygépkocsi sofőrje, egy 25 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a 27 éves nőt, aki az autó utasa volt a mentők a veszprémi kórházba szállították. Az autóbusz utasai közül senki sem sérült meg.

A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Aszófő és Balatonfüred között a 7303-es útra terelték át.

Címkék:
utazás, baleset, rendőrség, autóbusz, tihany, elhunyt, tragédia, balatonfüred, személygépkocsi,