Közkedvelt járatok indulnak újra Budapesten: kijöttek a friss jegyárak, mutatjuk a részleteket

Pénzcentrum2023. április 26. 17:12

Ahogyan az elmúlt években megszokhattuk, a BKK az idén is elindította a mentrendszerinti hajójáratait, amiket a Duna fővárosi szakaszán használhatunk majd.

A BKK a MAHART-tal karöltve idén is elindítja a menetrendszerinti hajójáratait, amik a Duna fővárosi szakaszán fognak közlekedni. A közösségi közlekedés alternatívájaként is igénybe vehető Budapesti Körjáratról megcsodálhatóak Budapest nevezetességei.

A hajójáratra keddtől péntekig munkanapokon a BKK havibérlettel, vagy az annál hosszabb érvényességű termékeivel lehet felszállni. Fontos tudni, hogy miután a hajójárat nem a közszolgáltatás része, így a kedvezmények, mint a gyermekek, a 65 éven felüliek kedvezményes, vagy díjmentes utazási lehetősége nem érvényes.

Szombaton és vasárnap, illetve azok, akiknek nincsen bérletük 1500 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást, míg 7 éves kor alatt ingyenes. Kutyát és kerékpárt 1000 forint ellenében lehet szállítani.

A hajójárat minden héten keddtől vasárnapig, 11:00-tól 19:00-ig kétóránként indul. Az utolsó járat 20:15-re ér vissza a Vigadó térre. Hétfőn a hajóközlekedés szünetel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Fotó: Mónus Márton, MTI/MTVA 

Címkék:
bkk, duna, jegyárak, hajó, friss, bkk mobiljegy, bkkinfo,