Brutál hidegfront tör be az országba: jön a lehűlés, hétfőn már a hó is eshet

Pénzcentrum2023. március 25. 11:35

Szombaton borult lesz az ég, majd délutántól szakadozik, csökken a felhőzet, estére pedig szinte mindenütt kiderül az ég, a déli órákra a csapadék súlypontja kelet felé helyeződik, majd késő délután a legtöbb helyen eláll az eső. Vasárnap a reggeli párafoltok megszűnése után napos, fátyolfelhős lesz a délelőtt, délután erős felhősödés kezdődik. Hétfőn hajnalban, reggel még többfelé, majd főleg keleten alakul ki többfelé eső, zápor; délután északnyugat felől csökken a felhőzet, de záporok, majd a hegyekben hózáporok előfordulnak.

Szombaton eleinte túlnyomóan borult lesz az ég, majd délutántól szakadozik, csökken a felhőzet, estére pedig szinte mindenütt kiderül az ég. Délelőtt többfelé kell esőre, záporra számítani, elsősorban északkeleten egy-egy helyen zivatar is kialakulhat. A déli órákra a csapadék súlypontja kelet felé helyeződik, majd késő délután a legtöbb helyen eláll az eső. Az északnyugati, nyugati szél sokfelé élénk, több helyen erős lesz. A csúcshőmérséklet 13 és 18 fok között várható. Késő estére 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet - áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Az ország keleti megyéiben zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

 

Vasárnap a reggeli párafoltok megszűnése után napos, fátyolfelhős lesz a délelőtt, délután erős felhősödés kezdődik, estétől nyugat felől elered az eső, élénk lesz a délies szél, legfeljebb 17 fok körüli értékeket , mérhetünk - írja a Köpönyeg.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hétfőn hajnalban, reggel még többfelé, majd főleg keleten alakul ki többfelé eső, zápor; délután északnyugat felől csökken a felhőzet, de záporok, majd a hegyekben hózáporok előfordulnak, erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél; a Bakony térségében 100-110 km/h-s széllökések is lehetnek, 7 fokra esik vissza a csúcshőmérséklet, markáns lehűlés várható.

Címkék:
havazás, szél, szélvihar, eső, zivatar, , esőzés,