Sok kiránduló lesz most nagyon boldog: komoly tiltást vezetnek be a legendás helyszínen

Pénzcentrum2023. február 24. 09:40

Lehet, hogy hamarosan csak gyalogosan lehet megközelíteni a legendás turisztikai látványosságot.

Több mint 150 millió forintos támogatásból újul meg a Visszhang-domb Tihanyban, és egy lépcsőt is felújítanak. Mint az Infostart írja: a város képviselő-testülete még ebben a hónapban dönt az emgedélyezési és kivitelezési tervekről, a turistaszezon után pedig megindul a munka.

Tósoki Imre polgármester elmondta, hogy szerinte nagyon fontos fejlesztésről van szó.

Fontos fejlesztésről van szó, hiszen a település legnépszerűbb turisztikai fogadóterülete ez. Ha elkészülünk a beruházással, akkor az Apátságtól, a Pisky sétányon át az Echo dombig egy látványos, igényes terület fogadja majd az ideérkezőket

- mondta a városatya. Hozzátett még egy nagyon fontos tudnivalót is:

a fejlesztés befejezése után az említett terület autómentes övezet lesz, ide gépkocsikkal már nem lehet majd behajtani.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

címlapi kép: Jászai Csaba, MTI/MTVA

Címkék:
utazás, település, szórakozás, tihany, turisztika, területfejlesztés,