Friss fotókon a brutális pesti villamosütközés: megszólalt az ügyben Karácsony Gergely

Pénzcentrum/MTI2022. december 20. 10:43

Tegnap éjjel két villamos összeütközött a Petőfi hídon, ezért nem járt a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon Budapesten. A balesetben többen is megsérültek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő este a honlapján azt írta, hogy a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállították az utasokat.  A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két villamos ráfutásos balesetet szenvedett a IX. kerületben, a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében, a Pestről Budára vezető oldalon. Az ütközés következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről. A villamosközlekedés azóta hajnalban helyreállt.

A balesettel kapcsolatban Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-posztjában azt írta, szorítanak a megsérült utasok és a súlyos sérüléssel kórházba szállított kollégák mielőbbi felépüléséért, és közben a BKK-val, valamint a rendőrséggel közösen vizsgálják a baleset okait és körülményeit.

 

Loading...

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

(Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán)

Címkék:
utazás, bkk, villamos, baleset, Budapest, tömegközlekedés, december, mti, budapesti tömegközlekedés,