Prémium zóna nyílt az egyik legnagyobb magyar fürdőben: ezzel készülnek idén

HelloVidék2021. augusztus 30. 08:13

A hajdúszoboszlói Hungarospa Termálfürdő Európa legnagyobb fürdőkomplexumaként idén 94. éve nyitotta meg kapuit. Az év minden napján magas színvonalú szolgáltatásokkal, programokkal várják a vendégeket, ami hozzájárul a térség gazdasági fejlődéséhez is. Nemrég nyitották meg a Prémium Zónát, a strandfürdő szabadtéri wellness szolgáltatását, de már további fejlesztéseken dolgoznak. A HelloVidék úgy döntött, hogy megkeresi Kircsi Lajost, a Hungarospa vezérigazgatóját, hogy válaszoljon kérdéseikre jövőbeni fejlesztési terveikről és a fürdőkomplexum térségre gyakorolt hatásáról.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumaként a hajdúszoboszlói Hungarospa Termálfürdőnek komoly hatása van a térség gazdaságára is - mondta a HelloVidéknek Kircsi Lajos vezérigazgató. Hiszen a vendégek nem csak a fürdő szolgáltatásait veszik igénybe, hanem más szolgáltatásokat is, jelentős fogyasztást generálnak a térségnek.

Nemrég nyitották meg a Prémium Zónát, a strandfürdő szabadtéri wellness szolgáltatását. Ennek kapcsán Kircsi Lajos elmonda, az új attrakciók mindig tovább növelik a város turisztikai vonzerejét és hozzájárulnak a kereskedelem és a helyi idegenforgalmi kínálat további felértékelődéséhez. Arról is beszélt, hogy az új szolgáltatás kapcsán bővült a személyi állomány is:

Idén májusban 427 fővel nyitott a fürdő, az idei évre 488 fős éves átlagos állományi létszámmal terveztünk. Tekintettel a Prémium Zóna megnyitására, a főszezonban a diákszövetkezeti foglalkoztatással együtt, minden eddigit meghaladó mértékben adunk munkát a környezetben lévőknek.

A vezérigazgató elárulta, hogy a fürdőben a következő fejlesztés az Aqua-Palace fedett Élményfürdő bővítése lesz, amely egy négyévszakos óriáscsúszda-park hozzá illesztése a jelenlegi létesítményhez.

Címkék:
wellness, fürdő, prémium, fürdőzés, hajdúszoboszló,